Kaca Ngarep

Saliyane taun 50 sing kepungkur, aku nulis babagan komposisi lan pengaturan 4,800 - lirik, tonal, neo-klasik, modal, lucu, satiris, religius, nyenengake lan sedih - kanggo para musisi saka pirang-pirang jinis.

Katalog iki nduweni maksud kanggo mbantu sampeyan nemokake apa wae sing bisa ditemokake, manawa sampeyan pemain, prasangka utawa pamirsa.

Mangga seneng, lan bareng!

Kanggo video liyane, audio lan tulisan - lan uga musik dening akeh kanca-kanca komposer - monggo waca Links Kaca

Anyar: Halaman Natal (lan festival mangsa panas)

Anyar: A sethitik ABC kaca Renaissance

Kangge, punika wonten kalih video:

Passacaglia kanggo jinis suling

Gambaran video:
Passacaglia iku sawijining stroll lanang sing diwasa kaping telu kanthi ostinato basso, sing bisa werna-werna.
Tembung Italia "passacaglia" sajatiné asalé saka rong basa Spanyol pasar lan calle, nuduhaké mlaku ing pinggir dalan.
Suling ngisor iki nyedhiyakake ostinato basso kanthi perkembangan sing harmonis lan impen liyane bebarengan karo lakon sing lembut.
Wis ditampilake ing kene dening para ahli ekonomi Budapest Scoring ing Zoltán Pad ing studio Radio Hungaria.

Iku pacangan lan lass - madrigal modern - kanggo paduan suara SATB

Gambaran video:

Kisah paraga Shakespeare kanthi jeneng sing padha nanging nggunakake Bell Dance minangka melodi kanggo makili ponsel. Iki wong-wong cantik kutha lumaku mudhun supermarket aisles chatting kanggo saben liyane ing telpon seluler tinimbang liwat lapangan jagung ijo asli Shakespeare. Iki ditampilake dening Choir Composer ing Daniel Shaw.