A Little ABC saka Renaissance

Asli iki koleksi koleksi suling lan gitar sing disusun kanggo Robert Billington lan René Gonzalez
adhedhasar lagu 6 dening Attaingnant / Claude Gervaise, Gabriel Bataille lan Claudin de Sermisy.

Ing ngisor iki minangka video saka telung potongan saka A Little ABC saka Renaissance
Variasi ing Tourdion - Claude Gervaise
Reve-Je - Bataille
Variasi ing J'attends Secours - Claudin de Sermisy

Wiwit saiki, aku wis nambah repertoire, mung sethithik!

Seruling kanthi gitar, nganggo kecapi utawa nganggo piano

Alto recorder kanthi gitar, nganggo kecapi utawa nganggo piano

Alto nyuling nganggo gitar, nganggo kecapi utawa nganggo piano

Clarinet nganggo gitar, nganggo kecapi utawa nganggo piano

Saxophone alto nganggo gitar, nganggo kecapi utawa nganggo piano

Cor anglais nganggo gitar, nganggo kecapi utawa nganggo piano

Bassoon nganggo gitar, nganggo kecapi utawa nganggo piano

Biola karo gitar, nganggo kecapi utawa piano

Viola nganggo gitar, nganggo kecapi utawa nganggo piano

Cello nganggo gitar, nganggo kecapi utawa nganggo piano