A Little ABC saka Renaissance - Clarinet kanthi gitar, nganggo kecapi utawa nganggo piano

"A ABC Little Renaissance" wiwitane koleksi
kanggo suling lan gitar disusun kanggo Robert Billington lan René Gonzalez
adhedhasar lagu 6 dening Attaingnant / Claude Gervaise, Gabriel Bataille lan Claudin de Sermisy.

Wiwit saiki, aku wis nambah repertoire, mung sethithik!

Bali menyang ABC utama kaca Renaissance

============

Clarinet Kanthi Guitar

Variasi ing Tourdion (Claude Gervaise "Quand je bois du vin clairet)

Variasi ing Rêvé-je (Gabriel Bataille)

Variasi ing Hari bouriquet (Claudin de Sermisy)

Variasi ing J'attends secours (Claudin de Sermisy)

Variasi ing Au joli bois (Claudin de Sermisy)

Variasi ing Tant que vivray (Claudin de Sermisy)

Clarinet Kanthi Harp

Variasi ing Tourdion (Claude Gervaise "Quand je bois du vin clairet)

Variasi ing Rêvé-je (Gabriel Bataille) - versi sing luwih murah

Variasi ing Rêvé-je (Gabriel Bataille) - versi sing luwih dhuwur

Variasi ing Hari bouriquet (Claudin de Sermisy)

Variasi ing J'attends secours (Claudin de Sermisy)

Variasi ing Au joli bois (Claudin de Sermisy)

Variasi ing Tant que vivray (Claudin de Sermisy)

Clarinet Kanthi Piano

Variasi ing Hari Bouriquet

Variasi ing jam J'attends

Variasi ing au Joli Bois

Variasi ing Tant que vivray

Variasi ing Rêvé-je (Aku ngalamun)

Variasi ing Tourdion (Quand je bois du vin clairet)