A sawetara ABC saka Renaissance - Seruling kanthi gitar, kecapi utawa piano

"A ABC Little Renaissance" wiwitane koleksi
kanggo suling lan gitar disusun kanggo Robert Billington lan René Gonzalez
adhedhasar lagu 6 dening Attaingnant / Claude Gervaise, Gabriel Bataille lan Claudin de Sermisy.

Wiwit saiki, aku wis nambah repertoire, mung sethithik!
Bali menyang ABC utama kaca Renaissance
============

Seruling Kanthi Guitar

Video telung bêsik saka A Little ABC saka Renaissance
Dileksanakake dening The Billington lan Gonzalez Duo
Variasi ing Wisata - Claude Gervaise - Reve-Je - Bataille
Variasi ing J'attends Secours - Claudin de Sermisy

ABC saka Renaissance - Kabeh potongan 6 kanggo suling lan gitar

Variasi ing Tourdion (Claude Gervaise "Quand je bois du vin clairet)

Variasi ing Rêvé-je (Gabriel Bataille)

Variasi ing Hari bouriquet (Claudin de Sermisy)

Variasi ing J'attends secours (Claudin de Sermisy)

Variasi ing Au joli bois (Claudin de Sermisy)

Variasi Au Au Joli Bois kanggo (Claudin de Sermisy - (versi 2 luwih dihiasi))

Variasi ing Tant que vivray (Claudin de Sermisy)

Seruling Kanthi Harp

ABC saka Renaissance - Kabeh potongan 6 kanggo suling lan kecapi

Variasi ing Tourdion (Claude Gervaise "Quand je bois du vin clairet)

Variasi ing Rêvé-je (Gabriel Bataille)

Variasi ing Hari bouriquet (Claudin de Sermisy)

Variasi ing J'attends secours (Claudin de Sermisy)

Variasi ing Au joli bois (Claudin de Sermisy)

Variasi Au Au Joli Bois kanggo suling lan kecapi (Claudin de Sermisy) (versi 2 - luwih dihiasi)

Variasi ing Tant que vivray (Claudin de Sermisy)

Seruling Kanthi Piano

Variasi ing Hari Bouriquet

Variasi ing jam J'attends

Variasi ing au Joli Bois

Variasi ing Tant que vivray

Variasi ing Rêvé-je (Aku ngalamun)

Variasi ing Tourdion (Quand je bois du vin clairet)