dikirim ing - Ninggalake komentar

Esprit de Cor

Iki minangka CD saka "Esprit de Cor" 19 kanggo cor anglais lan gitar klasik sing dilakokaké dening Ágnes Jakab & András Csáki

Esprit de Cor - CD sing bisa didownload

Videos:

Bluish Bunny

Esuke ing Kamar

Jinis katresnan sing Selawase

Exprompt

Lagu Natal

Langkawi (Arlecchino)

Ariette Oubliée Ora Ana 4

Feuer und Wasser (Geni lan Banyu)

Rosebuds

Lagu sentimental

Serenade ing omah musim panas (Serenata nella residenza estiva)

Bound Unending

Ing impen sampeyan (L'inconscient)

Street Song

Ein Strauss aus der Frühlingszeit (Sekumpulan kembang wiwit musim semi)

Tari ing Pitu Papat

The Swallows

Memorial kanggo bocah

Cupid, isin dhewe!

dikirim ing - Ninggalake komentar

Konser ing Gereja Trinitas Suci

Selat Flute Philadelphia bakal nglakokake "Robin Hood Pasukan Uskup Hereford to Dance" ing Rebo 7th ing 12: 30 - Gereja Trinitas Suci ing Rittenhouse Square, 1904 Walnut St, Philadelphia, Pennsylvania
Karya dening Ernesto Kohler, Gary Schocker, Pierre Max Dubois, Davis W. Solomons, Gunther Zabernigg, Daniel Dorff, Sarah Bassingthwaight, Catherine McMichael lan Anatole Liadov bakal dileksanakake.

dikirim ing - Ninggalake komentar

Capellidiluna

Capellidiluna (Barbara Dellavalle, klarinet lan Manuela Capelli, pianoforte)
ngawontenaken konser
CELTIC LINES concert on Tuesday 30 April 2019
ing Padiglione Ex 18, Viale Giuseppe Garibaldi, 96, 13100 Vercelli VC, Italia
sing kalebu papat "Folksong Snapshots"

Dheweke nulis:
"Celtic garis punika pèstènan armonico ing gerakan espresso attraverso brani musicali dal sapore celtico.

Mulane, dheweke bakal nyedhiyakake pendhidhikan kanggo wong-wong sing bisa ngalahake senjata, senjata, dodol, lan obat-obatan ing kabeh negara lan negara-negara manca ing negara-negara liyane. "

[Barisan Celtic minangka gerakan harmonik ing gerakan sing ditulis liwat potongan musik kanthi rasa Celtic.

Proyèk iki nyedhiyakake cahya mercusuar kanggo nyegerake harmoni, pandangan, rincian lan emosi sing ana ing jaman lan pesona Biara St. Andrea, nggawa budaya musik abad pertengahan Celtic luwih cedhak karo basa kontemporer.

Program iki:
David Warin Solomons - Papat Folksong Snapshots

Ralph Vaughan Williams - Enem sinau ing lagu rakyat Inggris

Armando Ghidoni - Suite Jazzy-Celtic

lan pilihan saka tradhisional Celtic sing dideleng ing gaya kontemporer.

dikirim ing - 1 Komentar

Pertunjukan sing bakal ditemokake karo Tom Meany (suling) lan kanca-kanca

Minggu Mei 19th 2019 ing 2 pm - ing St William Sunday Concert Series
(6200 Rising Sun Ave, Philadelphia, PA 19111-5621, USA)
- The Meany / Simmons Flute and Classical Guitar Duo bakal muter "Details"

Ing Jumat Juni 7th 2019 ing 6: 30 pm - ing Calliope Music Store
(4 E Lancaster Ave, Ardmore, PA 19003, USA)
Anggota saka Philadelphia Flute Quartet bakal muter sandi "Lagu Jepang Flute Trio"

dikirim ing - Ninggalake komentar

Ngleboni luhku dening John Dowland kanggo saksofon lan gitar

Kinerja dening Jess Gillam lan Miloš Karadaglić saka pengaturan saka Dowland's Flow sandi nangis kanggo saksofon lan klasik klasik

Video

Nglumpukake luhaku saka ing sumbermu,
Exil'd ing salawas-lawase: ayo aku nangis
Werna ireng ing wayah wengi, dheweke kesurupan susah,
Mugi-mugi kula saged gesang.

Lampu-lampu sing ora suwé bakal ngetokake sampeyan ora luwih,
Ora ana bengi sing cukup peteng kanggo sing
Sing ing keputusane kekalahan pungkasan,
Cahya, nanging isin.

Aja kesusahan,
Wiwit kasengsaran mlayu,
Lan luh, lan sighs, lan groans sandi rame dina
Kabeh kabungahan wis entek.

Saka semangat sing paling dhuwur,
Kekayaan saya dibuwang,
Lan wedi, lan sungkem, lan nyiksa kanggo ara-ara samun
Pendhaftaran ngarep-arep wiwit pangarep-arep wis ilang.

Damel kowe bayang-bayang yen ing pepeteng manggon,
Sinau kanggo nyegah cahya,
Apik, seneng wong sing ana ing neraka
Rumangsa dudu donya sing senadyan.