Duet minimalis 6 adhedhasar hymns, kanggo 2 alto recorders

Kategori:

Description

Iki adhedhasar tatangkalan saka enem hymns Kristen domain umum sing ditulis kanggo penny suling lan suling.
Aku wis milih versi
soprano lan alto recorder,
loro recorders C (soprano utawa tenor)
lan
2 witjaksono F recorders (rekaman alto).
(Versi X recorder 2 uga bisa digunakake kanggo recorder bass).

Ing saben potongan, tembang kasebut digawa dening instrumen paling dhuwur ing babak kapisan kanthi instrumen liya nyedhiyakake countermelody lan ing babak kapindho dheweke ganti swara.

Bagean 6 yaiku
Sambutan sing luar biasa
Rahayu jaminan
Suci, Suci, Suci (Nicaea)
Mripaté ana ing manuk gagak
Dadi aku penglihatan (slane)
Kamenangan Yesus

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo nliti "Duo cilik 6 adhedhasar hymn, kanggo 2 alto recorders"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.