A ngimpi jog Jacob - kuartet klarinet

Kategori:

Description

Klarinet kuartet (klarinet 3 B lan clarinet bass 1) adhedhasar Afro American Spiritual "We are climbing Jacob's ladder".
Gesang rohani asli dadi luwih saka ngimpi tangga kasebut dhewe
ing ngendi para malaékat padha mudhun lan munggah menyang Swarga.