A Tango wis! - Violin, bandoneon, gitar, piano, bass rangkep

Description

Gaya semacam klezmer tango.

video:

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ditinjau "Tango wis! - Biola, bandoneon, gitar, piano, bass ganda "

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.