Al Hanisim - Perayaan Chanukah (alto saksofon, klarinet, lan piano)

Description

Al HaNissim (Ibrani: עַל הַנִסִּים, "ing mujizat") minangka tambahan Amidah lan Birkat Hamazon ing Hanukkah lan Purim. Ing loro preian, iki diwiwiti karo paragraf cendhak, diwiwiti karo tembung sing dijenengi. Sawise iku, saben liburan duwe paragraf unik, nggambarake acara sing dina iki dirayakake.

Ing Hanukkah, shalat iki diwenehake kanggo ngucapake matur nuwun marang Gusti Allah atas mukjizat kang wis digandhengake karo liburan. Karya iki nggunakake unsur-unsur musik klezmer kanggo ngandhakake gagasan shalat iki liwat musik.

video:

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditliti "Al Hanisim - Perayaan Chanukah (alto saksofon, klarinet lan piano)"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.