Alle Psallite cum luya - clarinet trio lan perkusi

Description

Penataan instrumental lagu Natal abad pertengahan kanthi "Alleluia" nyakup teks utama sing ngembangake
File pdf ngandhut skor lan bagean - bagian perkusi mung saran,
percussionists bisa impovise kaya sing dikarepake dening grup.
Sampel swara ing kaca musicaNeo minangka pratayang elektronik…
Video saka kinerja vokar aku ing susunan iki (ing kunci sing beda)
kanthi tembung asli lan terjemahan bisa katon ing kene: