Kabeh telung Schubert's Gesänge des Harfners (Lagu saka harpist) - Cor anglais lan piano

Description

Kabeh telung setelan Schubert saka tembung "Wilhelm Meister"
("Wer sich der Einsamkeit ergibt", "Wer nie sein Brot mit Tränen ass" [Sing tau mangan roti karo nangis], "An die Türen" [Aku bakal creep up to the doors])
dialihake menyang tombol E minor kanggo kor anglais lan piano.
Versi kanggo cor anglais lan gitar, uga ing minor E, uga kasedhiya
Sampel swara minangka pratinjau elektronik saka lagu pisanan.
Telung lagu uga kasedhiya ing situs iki.

video:

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditelaah "Kabeh telung Schubert's Gesänge des Harfners (Lagu saka harpist) - Cor anglais lan piano"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.