Alle Psallite cum luya (versi motret Latin abad pertengahan) kanggo AAB lan perkusi

Description

Iki versi paling ngisor saka susunan tulisan Natal Natal anonim Alle Psallite. (Suara sing luwih dhuwur duwe cathetan ndhuwur D flat).

Tembung kasebut yaiku:
Haleluya
Kabeh - psallite cum - luia
Kabeh - concrepando psallite
cum - luia
Alle - corde voto Deo toto psallite cum - luia
Haleluya

Inggris Translation
Wiwit
Halle - sing with ... - luya
Halle - resounding loudly sing with ... - luya
Halle - kanthi ati sing nyenengake kabeh kanggo Gusti Allah sing ... - luya
Wiwit

video:

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditampilake "Versi Alle Psallite cum luya (versi motret Latin abad pertengahan) kanggo AAB lan perkusi"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.