Alle Psallite cum luya (pangaturan versi motret Latin abad pertengahan kanggo SAB lan perkusi

Description

Iki versi sing luwih dhuwur saka pengaturan saka anonim Natal Natal anonim Alle Psallite. (Suara sing luwih dhuwur duwe cathetan ndhuwur F).

Tembung kasebut yaiku:
Haleluya
Kabeh - psallite cum - luia
Kabeh - concrepando psallite
cum - luia
Alle - corde voto Deo toto psallite cum - luia
Haleluya

Inggris Translation
Wiwit
Halle - sing with ... - luya
Halle - resounding loudly sing with ... - luya
Halle - kanthi ati sing nyenengake kabeh kanggo Gusti Allah sing ... - luya
Wiwit

Video saka kinerja ngisor bisa dideleng ing kene:

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditliti "Alle Psallite cum luya (pangaturan versi motret Latin abad pertengahan kanggo SAB lan perkusi"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.