Kabeh Psallite cum luya - tali trio lan perkusi

Kategori:

Description

Penataan instrumental lagu Natal abad pertengahan kanthi "Alleluia" nyakup teks utama sing ngembangake
File pdf ngandhut skor lan bagean - bagian perkusi mung saran,
Para percussionists bisa nggawe improvisasi kaya sing dikarepake dening grup.

Video saka kinerja vokar aku ing susunan iki (ing kunci sing beda)
kanthi tembung asli lan terjemahan bisa katon ing kene:

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ditinjau "Alle Psallite cum luya - string trio and perkussion"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.