Alleluia In Resurrectione Tua ngaturake rekaman oktet

Description

Pengaturan instrumén lagu Paskah Easter dening Jacob Handl asliné kanggo 8 paduan paduan suara.
Lagu kabangsan iku antiphonal, saéngga paling apik dilakoni kanthi siji kuartet (perekam 1) spasially dipérang saka kuartet liyane (perekam 2).

Aku wis nambah akeh dinamika lan artikulasi editorial.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditliti "Alleluia In Resurrectione Tua disusun kanggo perekam octet"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.