Alleluia Ing Resurrectione Tua ngaturake orchestra string octet

Description

Pengaturan instrumén lagu Paskah Easter dening Jacob Handl asliné kanggo 8 paduan paduan suara.
Anthem iku antiphonal, saengga bisa dilakoni kanthi siji kuartet (violin 1 lan 2, Viola 1, cello 1) sacara spasial dipérang saka kuartet liyane (violin 3 lan 4, Viola 2, 2 cello).

Aku wis nambah akeh dinamika lan artikulasi editorial.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan kanggo nliti "Alleluia In Resurrectione Tua anggone numpaki orchestra string octet"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.