Aton - opera

Description

Aton minangka opera sing ditulis ing 2014 kanggo dolanan dening penyair Austria Manfred Strolz lan Otmar Rützler.
Bagian musik dipuntembangaken dening para aktor ingkang makili karakter wiwit jaman Pharoah Akhenaten ingkang nyembah dewa matahari Aton (ugi ditulis minangka Aten) lan ngusir para dewa sanesipun.
Padha uga kalebu intermisi instrumental.
Musik iki diselehake karo adegan-adegan sing dienggo ing para aktor lan direktur, saiki ing modern, ngrembug opera saka sudut pandang abad 21st ..

Bagian musik minangka nderek:

Part 1- Orkestermusik zu Akt 1 (Produksi (orchestral)) - Piano, Suling, Klarinet, Bassoon, Oboe, Violin, Viola, Cello, Timpani
Skor lan pratinjau elektronik

Part 2 - Chor des Volkes - Kinder Kinder! (Paduan suara rakyat - Anak-anak!) - Piano, Violin, Viola, Cello, Timpani, Paduan suara Campuran
Skor lan pratinjau elektronik

Part 3 - Antrittslied des Eje (Lagu pisanan Eje) - Bassoon, Voice tenor
Skor lan pratinjau elektronik

Part 4 - Musikalische Szene (musik) - Bassoon, Violin, Viola, Cello
Skor lan pratinjau elektronik

Bagian 5 - Lied an die Sonne (Song to the Sun) - Flute, Oboe, Cello, Harp, Bass Bass
Skor lan pratinjau elektronik

Part 6 - Orkestermusik nach dem Lied an die Sonne (musik orchestral sawise lagu kanggo Sun) - Piano, Suling, Klarinet, Bassoon, Oboe, Violin, Viola, Cello, Harp, Timpani
Skor lan pratinjau elektronik

Part 7 - Duett von Eje und Pharao (Duet Eje lan Pharaoh) - Suling, Klarinet, Bassoon, Oboe, Cello, Harp, Tenor Voice, Bass Voice
Skor lan pratinjau elektronik

Part 8 - Antrittslied der Nofretete (Nefertiti's first song) - Suling, Mezzo-soprano swara, Gitar klasik
Skor lan pratinjau elektronik

Part 9 - Duett der Nofrete und der Baketaton - Duet Neferiti lan Baketaton - Seruling, Soprano, Mezzo-soprano swara, Gitar klasik
Skor lan pratinjau elektronik

Part 10 - Orkestermusik Akt 1 Bild 8 - Ballett (Orchestral music Scene 8 of Act 1 Ballett) - Piano, Flute, Clarinet, Bassoon, Oboe, Violin, Cello, Harp, Timpani
Skor lan pratinjau elektronik

Part 11 - Ankunft des Haremhab (Arrival of Haremhab) - 2 tenor voices 1 bass voice, Piano, Flute, Clarinet, Bassoon, Oboe, Violin, Viola, Cello, Harp, Timpani, Mixed choir
Skor lan pratinjau elektronik

Part 12 - Passiert (Apa sing kedadeyan) - Bassoon, Violin, Viola, Cello, 2 tenor voices 1 bass voice,
Skor lan pratinjau elektronik

Bagian 13 - Denken und Bedenken (Pikiran lan keprihatinan) - 2 tenor voices, 1 bass voice, flute, guitar class
Skor lan pratinjau elektronik

Part 14 - Ausgelassenheit - Ballett (Boisterousness - Ballett) - Piano, Suling, Klarinet, Bassoon, Oboe, Violin, Viola, Cello, Harp, Timpani
Skor lan pratinjau elektronik

Bagian 15 - Bitte des Eje (Eje's plea) - bassoon lan tenor voice
Skor lan pratinjau elektronik

Part 16 - Zwei Duette (Two Duets) - penyanyi soprano, tenor lan bass, suling, gitar klasik
Skor lan pratinjau elektronik

Bagian 17 - Chor der Liberalen - Piano, Suling, Klarinet, Bassoon, Oboe, Biola, Cello, Timpani, Paduan suara Campuran
Skor lan pratinjau elektronik

Bagian 18 - Baketaton im Tempel (Baketaton ing candhi) - Suling, Harp, Soprano swara, Gitar klasik
Skor lan pratinjau elektronik

Part 19 - Best of Bakeraton (The Destiny of Baketaton) - Piano, Soprano voice, Voice of Tenor
Skor lan pratinjau elektronik

Bagian 20 - Schwach fühlen sich (Tanganku rumangsa ringkih) - Suling, Oboe, Cello, Harp, Mezzo-soprano swara, Swara bass
Skor lan pratinjau elektronik

Part 21 - Abshiedsarie der Nofretete (Nefertiti's Farewell) - Flute, Mezzo-soprano voice, Guitar Class
Skor lan pratinjau elektronik

Bagian 22 - Das Neue verdrängte das Alte (Anyar wis ngusir sing lawas) - Bassoon, Tenor voice
Skor lan pratinjau elektronik

Part 23 - Leb Wohl (Pamit) - Violin, Viola, Cello, Bening
Skor lan pratinjau elektronik

Part 24 - Ballett mit Leichenzug (Ballett karo panguburan cortege) - Piano, Suling, Klarinet, Bassoon, Oboe, Violin, Viola, Cello, Timpani
Skor lan pratinjau elektronik

Part 25 - Eje vor der Unordnung (Eje ​​sadurunge kelainan) - Bassoon, Tenor voice
Skor lan pratinjau elektronik

Part 26 - Ballett mit Unordnung (Ballett with disorder) - Piano, Suling, Klarinet, Bassoon, Oboe, Violin, Viola, Cello, Timpani
Skor lan pratinjau elektronik

Part 27 - Haremhabs Sieg (Victory Haremhab) - Violin, Viola, Cello, Tenor voice
Skor lan pratinjau elektronik

Part 28 - Chor der Radikalen (Chorus of the Radicals) - Campuran paduan suara, Piano, Suling, Klarinet, Bassoon, Oboe, Violin, Viola, Cello, Harp, Timpani, Suara Tenor
Skor lan pratinjau elektronik

Part 29 - Finale Furioso - Piano, Suling, Klarinet, Bassoon, Oboe, Violin, Viola, Cello, Harp, Timpani, Bass bass
Skor lan pratinjau elektronik

Part 30 - Ningal's Song - Flute, Guitar Class
Skor lan pratinjau elektronik

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditliti "Aton - opera"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.