Ana variasi Ngena kanggo quintet kuningan

Kategori:

Description

Adhedhasar lagu pembebasan Afrika Kidul ing basa Zulu
Aya ngena = Dheweke Mlebu,
Aya phuma = Dheweke metu,
Aya didizela = Dheweke lagi kuwatir,
Aye sab 'amagwala = Para pengecut wedi.
Saben instrumen wis giliran dadi solois kanthi macem-macem
variasi lan liyane bagean dadi bunder, nganti bagean pungkasan menehi
saben instrumen pambuka jalur solo ing kanon sing cedhak.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ditinjau "Aya Ngena variasi kanggo quintet kuningan"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.