Bailero kanggo alto lan gitar

Description

Bailero salah siji saka telu Lagu saka Auvergne, kang
Aku wis nyetel swara gitar lan alto,
lan uga wis diterjemahake dadi versi nyanyian Inggris.

Basa asli (Auvergnois) lan basa Inggris
versi ing berkas.
Video iki minangka kinerja saya versi Inggris.

video:

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditliti "Bailero kanggo alto lan gitar"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.