Njeblug godhong esuk - tali telu lan piano

Description

Iki minangka paningkatan instrumental saka lagu rakyat Skotlandia saka abad 17

Ana putra tani,
Muga wedhus sing ana ing gunung;
Lan dheweke lumaku metu ing wayah esuk
Kanggo ndeleng apa sing bisa dipateni.

Paduan Swara
Lan nyedhoti ebun esuk
Embun, lan ebun.
Ngepyuni dewe esuk,
Carane ngendhakake angin.

Dheweke katon dhuwur, dheweke katon cendhak,
Panjenengane nuli ngetutake;
Lan ana dheweke weruh prawan ayu sing ayu
Saliyane ing kali kono.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditliti "Blow away the morning dew - string trio and piano"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.