Natal Motet (Hodie apparuit ing Israel) kanggo senar trio

Kategori:

Description

Pengaturan instrumèn motif Natal déning Lassus (Orlando di Lasso).

Wiwit jaman Israel, Mariam minangka Rex.
Terjemahan Inggris
Dina iki raja wis muncul ing Israel, lair saka prawan Maria.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditinjau "Natal Motet (Hodie apparuit in Israel) kanggo senar trio"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.