Teka urip karo kula kanggo trio saxophone

Kategori:

Description

Iki kalebu seri saka telung trios sing gampang adhedhasar lagu tradisional Inggris, Skotlandia, Welsh lan Irlandia.

Koleksi kabeh kasedhiya ing kene (ing $ 2.00 saben) lan uga minangka set lengkap (kanggo rega diskon $ 20.00).

Bagean kasebut minangka:
1. The Waxie's Dargle (uga ditrima kanggo tembung "The girl I left behind me")
2. Skotlandia sing wani
3. The Ash Grove (asring diarani tembung "Ing lembah ijo")
4. Wong Harlech
5. The Belle of Belfast city ("Aku bakal mangsuli ma nalika aku mulih")
6. Kethèk Riding ("Apa sampeyan tau ing Quebec")
7. Ngepyuk dewe esuk
8. Teka urip bebarengan karo aku
9. Sang Prabu kaget ("Nalika Sang Prabu rawuh ing papan")
10. Drunken Sailor
11. Oak lan awu ("A country idiot")
12. Spanish Ladies
13. The Mermaid
14. Lan dheweke bakal mlaku-mlaku ing Silk Attire
15. Skye boat Song ("Kacamata bonny kaya manuk ing sayap")