Coventry Carol kanggo trio klarinet (3 B flat)

Kategori:

Description

Aransemen instrumental saka lagu saka 15th Century Pageant saka Shearmen lan Tailors, dipuntembangaken dening wanita Betlehem mourning ing bab bakal cedhak bayi sing sawise Herod krungu saka lair saka Kristus ing kutha sing lan dikirim prajurit ing kono kanggo mateni kabeh calon pengangkatan kanggo makutha (yaiku anak-anak umur Yesus).
Aku wis menehi saben instrument kesempatan kanggo muter melodi utama minangka variasi kemajuan lan ana uga countermelody mlumpat saka ibu 'nangis ing macem-macem titik.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditinjau "Coventry Carol kanggo trio klarinet (3 B flat)"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.