Crocodile Waltz - bass rangkep, gitar

Description

Versi asli saka Crocodile Waltz lan uga versi sing rada disederhanakake ing ngisor saran dening Jay Dittamo (File zip ngandhut loro versi lan uga menehi pilihan klep kanggo sawetara paragraf sing luwih dhuwur)

video:

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditelaah "Crocodile Waltz - bass rangkep, gitar"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.