Dorian Serenade kanggo kuartet angin

dirating 5.00 Saking 5 adhedhasar 1 HFS customer
(1 review customer)

Kategori:

Description

Serenade iki ing mode Dorian adhedhasar setting Mazmur 23rd, nggunakake irama terjemahan dening Martin Luther "Der Herr ist mein Hirte" (Pangeran iku pangonku).

video:

1 review kanggo Dorian Serenade kanggo kuartet angin

  1. dirating 5 metu saka 5

    admin -

    Ace!

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.