En Province (Up Country) kanggo alto lan gitar

Description

Poem dening Rodenbach, kanthi terjemahan Inggris dening SN Solomons (isih umure - Up Country), musik dening DW Solomons
Lagu iki ana ing basa Prancis kanggo setengah pisanan lan ing terjemahan basa Inggris kanggo setengah babak (bola).

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditliti "En Province (Up Country) kanggo alto lan gitar"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.