Eos (esuke) kanggo flute lan gitar 2

Description

Eos yaiku dewi Yunani nalika esuke.
Piece iki nggambarake awakening lembut lan uga menehi harks bali menyang komposer esuke dhewe wiwit bagean gitar iku "lagu pisanan gitar"
(uga kasedhiya ing situs iki)

video:

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan kanggo deleng "Eos (Dawn) kanggo seruling lan gitar 2"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.