Erinaki mou - Ερηνάκι μου (Suling Irene) kanggo suling lan gitar

Description

Lagu rakyat Yunani tradisional:
Penyanyi kasebut njaluk sethithik irene yen dheweke lenggah piyambak lan nangis nalika dheweke metu karo wong ngombe anggur!

Mengko maneh
Ερη Ερηνάκι μου
Ανθρώποι μερακλήδες
Sampeyan kudu

(Kothak wedhi,
Σ 'αγαπώ μα τι να πω
Και γιατί δεν μας το λες
Cara Ngetik

Πως την καλλίτερη ζωή
Ερη Ερηνάκι μου
Pranala dhumateng kaca punika
Sampeyan kudu

Wong pengalaman ... sing ngombe anggur
wis nyritakake kula mimpin urip paling gedhe
Irene cilikku dening Gusti Allah!
Miturut Allah! ....

(Lili lenturku sing dhuwur
Aku tresna sampeyan,
Apa bisa ngomong?
Yagene kowe ora kandha,
nanging njagong lan nangis?)

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan kanggo nliti "Erinaki mou - Ερηνάκι μου (Suling Irene) kanggo suling lan gitar"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.