Mili sandi luh (John Dowland) kanggo suling lan gitar (karo divisi)

Description

noto Instrumental song Lachrimae dening John Dowland, (karo bagean ing mbaleni).
(versi tanpa bagean uga kasedhiya)

Nglumpukake luhaku saka ing sumbermu,
Exil'd ing salawas-lawase: ayo aku nangis
Werna ireng ing wayah wengi, dheweke kesurupan susah,
Mugi-mugi kula saged gesang.

Lampu-lampu sing ora suwé bakal ngetokake sampeyan ora luwih,
Ora ana bengi sing cukup peteng kanggo sing
Sing ing keputusane kekalahan pungkasan,
Cahya, nanging isin.

Aja kesusahan,
Wiwit kasengsaran mlayu,
Lan luh, lan sighs, lan groans sandi rame dina
Kabeh kabungahan wis entek.

Saka semangat sing paling dhuwur,
Kekayaan saya dibuwang,
Lan wedi, lan sungkem, lan nyiksa kanggo ara-ara samun
Pendhaftaran ngarep-arep wiwit pangarep-arep wis ilang.

Damel kowe bayang-bayang yen ing pepeteng manggon,
Sinau kanggo nyegah cahya,
Apik, seneng wong sing ana ing neraka
Rumangsa dudu donya sing senadyan.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo nliti "Ngalirake luhaku (John Dowland) kanggo suling lan gitar (kanthi bagean)"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.