Gaudete - 3 voices (SAB) lan opsional piano

Description

Various arrangements of old carol Gaudete - versions in D Dorian (SABar) and in B Dorian (SAB) with or without piano. (Khusus disusun kanggo paduan swara ing panggonan endi tenor langka ....)

Pisah piano pilihan sing kapisah uga kasedhiya kanggo saben tombol

ngempet:
Gaudete! gaudete! Christus is a virgin of Maria virginia!

Bass solo:
Wektu iki bakal ditrapake kanggo sampeyan;
carmina laetitiae devote reddamus.

Soprano solo:
Iki minangka bukti nyata;
mundhut renovatus est a Christo regnante.

Bass solo:
Ezechielis porta clausa pertransistur;
unde lux est orta, unduh undur.

Soprano solo:
Mung wae sampeyan kudu ngenteni ing ngendi wae;
Benedicat Domino; salut regi nostro.

[Terjemahan harfiah, kanggo kesenangan, ora kanggo nyanyi]
ngempet:
Padha bungaha! Padha bungaha! Kristus lair saka Maria Virgin, Padha bungaha!

Bass solo:
Wektu sih-rahmat wis teka, wektu kita kepéngin;
mugi-mugi sih-susetya Paduka mugi karsaa paring wangsulan.

Soprano solo:
Gusti Allah digawe manungsa lan alam katon ing wonder;
donya wis diperbaharui dening Kristus sing mrentah

Bass solo:
Gapura Yehezkiel sing ditutup
wis liwat;
ngendi cahya wis wungu kaslametan ditemokake.

Soprano solo:
Mulane kumpul kita saiki singsing ing panyucian;
Dhuh Yehuwah, mugi karsaa mberkahi, mugi karsaa jumeneng ratu kawula.

Video saka kinerjaku sing ora ditampilake versi cilik:

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ditinjau "Gaudete - 3 (SAB) lan opsional piano"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.