Händel Sonata IV ing C disusun kanggo suling utawa perekam lan gitar (kabeh gerakan 5)

Description

Sabanjure, pengaturan sonata C Handel (awalé kanggo keyboard) pas banget karo gitar kasebut. Bagian suling ora diowahi saka asline.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ditinjau "Händel Sonata IV ing C disusun kanggo suling utawa perekam lan gitar (kabeh gerakan 5)"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.