Dheweke nggawe wong murni saka dosa-dosané kanggo Suling, Horn lan Piano Prancis

Description

Iki aransemen instrumental saka duet vokalku ing tembung St Paul
ing layangé marang wong Ibrani
kanggo suling, sungu lan piano Prancis.

Panjenengane ndadekake wong murni saka dosa-dosane
lan loro lan wong sing digawe murni
kabeh duwe Rama sing padha
Alleluya

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan kanggo nliti "Dheweke ndadekake wong murni saka dosa-dosané kanggo Suling, Horn lan Piano Perancis"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.