Herr dein Mitleid saka Oratorio Natal - Weihnachtsoratorium BWV 248 disusun kanggo oboe, bassoon lan organ (utawa piano)

Description

Pengaturan instrumental bagian 29 saka Bach's Christmas Oratorio.

Aku wis nyadari appoggiaturas asli kanggo mujudake kajelasan.

Herr, dein Mitleid und dein Erbarmen
Undhuh lan ora gratis
(Gusti, kasetyanmu lan kawelasane
nyenengake kita lan ndadekake kita bebas)

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditelaah "Herr dein Mitleid saka Oratorio Natal - Weihnachtsoratorium BWV 248 disusun kanggo oboe, bassoon lan organ (utawa piano)"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.