Herr dein Mitleid saka Oratorio Natal - Weihnachtsoratorium, BWV 248, ditransfer mudhun menyang G, kanggo soprano, bass lan organ

Description

Aransemen, kanggo nanggepi panjaluk tartamtu, Bach's Herr dein Mitleid (bagéan 29 saka Oratorio Natal) nransfer nada (kanggo penyanyi sing luwih nyaman ing tombol) lan keyboard accompaniment. Aku wis nyadari appoggiaturas asli kanggo mujudake kajelasan.
Pdf ing kaca Musico Neo ngandhut skor piano-vokal sing kebak lan 2 ngurangi versi kanggo ngurangi jumlah ngowahi kaca.

Herr, dein Mitleid und dein Erbarmen
Undhuh lan ora gratis
(Gusti, kasetyanmu lan kawelasane
nyenengake kita lan ndadekake kita bebas)