Im Märzen der Bauer (Ing musim semi petani) - 2 suling lan piano

Description

Arrangement for 2 melody instruments and piano of the German folk song Im Märzen der Bauer,
sing nyritakake umur petani ing macem-macem musim.
For each verse I modulate to a different key, swap the tune over to
the other melody instrument and change the countermelody.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditliti "Im Märzen der Bauer (Ing musim semi petani) - 2 flutes lan piano"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.