Ing impen (L'Inconscient) kanggo alto saksofon lan gitar

Description

Duo instrumental adhedhasar lagu "L'inconscient"

Lagu asli (ing sajak dening Paul Maertens) nggambarake sawijining negara ngimpi lan bab-bab sing liwat pikiran sing ora sadar.
Tembung kasebut minangka tuladha

Sampeyan ora bisa ngalahake

(Ing abysses cairan ing wayah wengi)

Les bruits venus d'ailleurs
loin de nous inquiéter

(Klamben saka papan liya
Mengkono kita ora kepranan)

Kursi kantor
Mengko sampeyan bakal kelingan

(Padha ngemis daging kita
Kaya gelembung ing kulit)

Dans cette nuit profonde
Nous goûtons au plaisir

(Ing wengi iki paling jero
We sample pleasure)

Deleng uga

(Tanpa sadar saka realita)

Gratis, entrainé par l'immatériel
Notre mental dériv

(Gratis lan ditarik dening unreal
Pikiran kita dadi adrift)

Nos gestes amortis se perdent
lan ora ana sing bisa

(Gerakan kita sing mati bakal ilang
ing banjir bayang)

Nous cherchons à saisir
l'errance irrationelle
saiki durung ana

(We seek to understand
wong sing ora ngerti
saka saiki sing ora luwih)

Les couvenirs furtifs
komposer leur discordante musique

(Kenangan sing mbebayani
nyipta musik sing disengkuyung)

kudune nyenyuwun

(interpersed with quietness)

là-bas l'ombre s'agite

(liwat ana bayangan quivers)

la tête des tours
vocifère ses craintes

(pasuryan siksa
nyuwun pangestu)

celle de la vie entonne
le chant tumultueux des âges

(pasuryan gesang intones
lagu banter saka abad)

celle de l'ignorance
balbutie et s'enlise

(pasuryan kang ora ngerti
Babbles kaya sinks mudhun ngisor)

celle de l'amour
enlace nos coeurs de son retri

(Pasuryan cinta entwines
ati kita karo nangis sing ditindhes)

lan luwih cepet
dévorent nos passés

(lan ambegan insipid
mangan kabeh sing kita padha)

lan nyatakake décarnés
Nampa interogent promes futiles

(lan tatapan tanpa daging)
pitakonan kita sampurna futile)

Sampeyan bisa nyelehake fluida
de la nuit

(Ing abysses cairan saka
wengi)

Les bruits venus d'ailleurs
loin de nous inquiéter

(Klamben saka papan liya
Mengkono kita ora kepranan)

Kursi kantor
Mengko sampeyan bakal kelingan

(Padha ngemis daging kita
Kaya gelembung ing kulit)

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditinjau "Ing impenmu (L'Inconscient) kanggo alto saksofon lan gitar"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.