Angkat mripatmu (saka Nabi Elia) kanggo alto, tenor lan baritone

Description

Transposisi kanggo alto, tenor lan baritone lagu malaikat 'ing oratorio pendeta Mendelssohn
Iki ditindakake dening dwsChorale

Paduka mugi karsaa nguningani paningal Paduka, mugi karsaa nuntun tetameng ing poncoting gunung-gunung.
Panuwunmu bakal rawuh saka Pangéran, Pangwasa saka swarga lan bumi.
Panjenengane wus ngandika: Sira bakal ora bisa mlaku maneh.
Kula penjaga ora bakal ngantuk.

video:

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan dititi maneh "Angkat mripatmu (saka Nabi Elia) kanggo alto, tenor lan baritone"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.