Madness saka headmistress (geguritan dening Gavin Ewart) - alto, recorder, gitar

Description

Ganti puisi sekolah satiris dening Gavin Ewart. The schoolkids '"mocking theme" (nya nya nya nya) bisa dirungokake ing bagian gitar sakcara langsung lan bagian perekam echos lan pungkasanipun ngunekke ndhuwur ing bar "overblow". Aku mung ngarep-arep yen Gavin Ewart nyiptakno Miss Oysterley, ora bakal ana kepala sekolah sing nyata kaya ....
Iku apik banget kanggo nindakake.
Aku wis nglakokake karo macem-macem pemain recorder, nanging Angela ndadekake paling "overblow" dadi aku milih sing ngrekam minangka sampel swara ing kene.

video:

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan kanggo nliti "Madness of headmistress (geguritan dening Gavin Ewart) - alto, recorder, gitar"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.