O Happy Fair - The Loadstars for string trio

Kategori:

Description

Trio instrumental adhedhasar The Loadstars dening William Shield
Trio sing apik iki minangka setelan "kontra" saka William Shield saka tembung "Dream Midsummer's Dream" Shakespeare
Ing setelan Shield, telung voices mung ngujo wong wadon sing ayu, ing maneka warna harmoni - sepotong musik sing becik sing ana ing repertoar trios vokal nang endi wae;
nanging ing muter tembung kasebut minangka bagean saka wicara cemburu antarane kanca-kanca bocah-bocah lan potensial persahabatan sing:

Pemandangan ing asli Shakespeare:
Dunia dongeng - ing bentuk Puck - wis ngganggu paling clumsily karo karep manungsa donya, kanthi asil sing tresna manungsa sing bingung ing tresnaku:
Demetrius, kekasih Helena, saiki tresna marang kanca Hermia, sing ora tresna marang dheweke, nanging dheweke ora nglilani Helena, sing tresna marang dheweke, nanging wis dadi ora aman babagan daya kakuwatan dheweke.
Helena mulane cemburu kaendahan Hermia:

HERMIA
Gusti Allah nampilake adil ing Helena! kepiye?

HELENA
Nelpon sampeyan adil? sing adil maneh apa.
Demetrius tresna marang adil:
Mripatmu dadi bintang-bintang; lan hawa manis ilatmu
Liyane sing bisa dianggep luwih apik saka kuping kanggo kuping pangon,
Nalika gandum ijo, nalika hawthorn tunas katon.
Sakit ketangkep: O,
Kowé bakal dakkandhani, Hérodès, nalika aku lunga;
Kupingmu kudu nyekel swara, mripatku mripatmu,
Nyuwun pangapunten.
Dadi, jagad iki, Demetrius,
Liyane aku menehi kanggo sampeyan wis diterjemahake.
O, ngajari kula carane katon, lan karo seni apa
Sampeyan nggayuh gerakan jantung Demetrius.

HERMIA
Aku ngetutake dheweke, nanging dheweke isih tresna marang aku.

HELENA
O kaya mengkono pengeling-eling sampeyan bakal ngelingake mesem-mesumku!

HERMIA
Kawula mugi katandhuk wirahipun cangkemipun, nanging mugi kaparingana katresnan.

HELENA
O, yen sholatku bisa gumun!

HERMIA
Luwih aku sengit, luwih dheweke ngetutake aku.

HELENA
Luwih aku tresnani, dheweke luwih seneng karo aku.

HERMIA
Kabudayané, Helena, ora salah aku.

HELENA
Ora ana, nanging kaendahanmu: mesthi aku iki salah!

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ditinjau "O Happy Fair - The Loadstars for string trio"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.