O quam gloriosum (Oh carane kamulyane) kanggo quartet suling

Kategori:

Description

Instrumental arrangement of the motet by Tomas Luis de Victoria
often used on All Saints Day but also at other meditative times.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditliti "O quam gloriosum (Oh how glorious) for quartet flute"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.