Reed 11 - 2 B clarinet datar (utawa klarinet 1 lan 1 Basset Horn) lan 1 bass klarinet

Kategori:

Description

Iki trio ing wektu lumpuh 11 lonteng (3-3-3-2) kasedhiya minangka trio klarinet lan uga minangka trio kanggo obo klarinet lan bassoon.
Versi iki bisa diputer ing clarinet flat 2 B lan salah sawijining clarinet bass, nanging yen dibutuhake, bagian klarinet pisanan bisa dimainake ing klarinet C lan sing kapindho bisa dimainake ing sungu basset ing F.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditliti "Klarinet klambi Reed 11 - 2 B (utawa clarinet 1 lan 1 Basset Horn) lan klarinet bass 1"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.