Pikirane wayah turu - swara alto, gitar, opsional ditambahake alto recorder

Description

Penyusunan lagu John Dowland kang nyebabake pikirane kanthi cara sing luwih apik.
Ing ayat pisanan, instrumen paling dhuwur nduweni melodi lan instrumen ngisor nduweni countermelody,
lan padha ngalih ing ayat kaping kalih.

Turu, pikirane rileks, lan ngaso karo katresnanku:
Ayo ora Tresnaku karo tresna diseas'd.
Tutulana aja, tanganmu sengit,
Nanging sampeyan ora bisa ngeling-eling.
Mangkene, nalika dheweke turu, aku kesandhung amarga dheweke:
Dadi turu karo Trisnaku, nanging tresna tresnaku.

Nanging, omben-okane rasa wedi aku!
Sih-rahmaté Gusti Allah sing nylametaké manungsa.
Kamulyan lan kaendahan sing katon,
Antarane brows dheweke, cedhak kebakaran Cupid,
Mangkono nalika dheweke turu, gerakane ngisep amarga dheweke:
Dadi turu karo Trisnaku, nanging tresna tresnaku.

Katresnanku duka, nanging Kaslametanku isih ana.
Wedi ing katresnanku, nanging tresna tresnaku:
Tentrem ing Trahku, nanging tresna sandi oppress'd:
Ora sabar, durung sampurna suhu.
Turu, cemeng Katresnan, nalika aku cemas demi kowé:
Dadi turu karo Trisnaku, nanging tresna tresnaku.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan kanggo nliti "Pikirane wayah turu - swara alto, gitar, opsional ditambahake alto recorder"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.