Wit kasebut akeh ing orkestra awu - recorder

Kategori:

Description

Iki minangka salah sawijining saperangan aransemen sing diarani "Suket sing berkembang ing lapangan awu"

Bab iki wiwitan diarani minangka duet vokal gaya 60 ing puisi iki dening Mark Haviland:
"Ing suket akeh ing lapangan awu
Ayo katon katon ndeleng
karo saben dina
ijo mundhak kuwat tinimbang abu-abu "

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan kanggo nliti "Wit suket sing berkembang ing lapangan awu - rekor orkestra"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.