Grasshopper lan rekaman ant - alto, swara alto, gitar

Description

Setelan saka La Fontaine puisi La cigale et la fourmi
kaya sing dijarwakake ing basa Inggris dening bapakku

Teks versi Inggris:

Grasshopper ing lagu ngantuk
Wis ngentekake musim panas sing enak,
Lan ketemu dhéwé tanpa remukan
Nalika udan es mangsa wis teka.
Ora mung bocah cilik sing bisa ndelok
Cacing utawa cacing fly.

Mulane dheweke banjur nangis amarga dheweke kepengin
Sakcara langsung marang pepadhamu Madame Ant,
Namung minta pinjaman
Roti utawa gandum kanggo dheweke dhewe
Nganti wektu lumpatan teka.

"Aku bakal mbayar kowe, utawa aku bakal ditawan
Miturut Agustus, tembung kewan,
Loro kapentingan lan principal. "

Ants ora akeh sing menehi kredit
Pancen sing paling cilik.

"Apa sing sampeyan tindakake nalika 'twas panas?"
Dheweke takon iki jenis impecunious.
"Kanggo kabeh sing teka, dina lan wengi
Aku kerep nyanyi ana ing saben kesempatan. "

"Sampeyan sing melu? Sing apik lan tengen!
Nah saiki paling wektu - nari! "
© SNSolomons

Video - prestasi nanging kanthi melodi sing ditulis dening swara serangga elektronik: