Recipe Witches '(klarinet 3, gitar)

Description

Piece kanggo klarinet 3 lan gitar klasik adhedhasar penyihir Shakespeare 3 mantra ing lakoné Macbeth.
Klarinet nyusul bagian vokal lan uga mlumpat saka wektu kanggo wektu minangka para penyihir mlumpat lan mudhun karo gairah jahat.
Cocog kanggo kinerja Shakespeare utawa, luwih umum, kanggo konser Halloween.

video:

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditliti "Recipe Witches '(klarinet 3, gitar)"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.