Resep Witches 'kanggo nyuling seruling karo efek khusus

dirating 5.00 Saking 5 adhedhasar 1 HFS customer
(1 review customer)

Kategori:

Description

Minangka dijaluk dening pimpinan choir suling, ing kene ana versi atmosfer Resep Witches sing ditambahake efek swara (angin gedhe, swiwi sing ngandhut khasiat sing dumunung ing cangkir lan liya-liyane) lan kutipan lisan soko saka penyihir asli Shakespeare 'nyuwun.

Kapindho kucing sing brinded wis waras.
Dhisik lan sapisan, hedgepig whin'd.
Harpier nangis: - 'tis time! 'tis wektu!
Babak babagan caul-dron go;
Ing sikil-sikil sikil-sikil.
Toad, watu sing tanpa watu,
Dina lan bengi wis telung puluh siji;
Swelter'd venom sleeping got,
Rebus dhisik dhisik aku panci nengsemake!
ALL. Pindho, kaping pindho lan alangan;
Geni diobong, lan gelembung cauldron. (liyane) "

(Aku uga nambah sugeh keluarga kita misquoting Shakespeare: Hubble gelembung toil lan alangan, masakan penyihir 'lan aku bakal duwe pindho!)

video:

1 review kanggo Resep Witches 'kanggo nyuling seruling karo efek khusus

  1. dirating 5 metu saka 5

    Janice Spooner -

    We are the choir of flute and we love it. Kita nindakake kanggo Halloween ing Agustus ing NFA lan banjur ing Oktober iki kita nindakake kanggo seri Halloween. Para penyihir kita ngagem topi penyihir supaya saben wong ngerti ngendi kita. Salah siji saka kita wong lanang, siji giggly, lan liyane misterius.

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.