Unbekanntes Volkslied (lagu rakyat ora dikenal) - Tondano sing ditemokake ing Munich, biola, gitar, bass ganda

Kategori:

Description

Versi kuartet saka "Unbekanntes Volkslied" (lagu rakyat ora dikenal)
Iki asline ditulis kanggo Cornelia Mayer lan Monopol Quartet (zither, gitar, biola lan bass ganda), nanging dheweke bubar banget. Aku nggawé ulang versi kanggo gamelan kang anyar - gitar lan suling Viennese - kang uga kasedhiya ing situs iki lan - Aku ngerti - bakal dilakoni rauh.
Ing loro kasus (versi kuartet lan versi duet) aku wis nggawe versi kanggo sulaiman ing tuning lan suling Wina ing tuning Munich sing luwih umum.

"Lagu rakyat" iku dhewe yaiku kreasi dhewe adhedhasar pamrayoga akeh folksongs Wina.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditliti "Unbekanntes Volkslied (lagu rakyat ora dikenal) - suling sing ditemokake ing Munich, biola, gitar, bass ganda"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.