Variasi ing Angels saka alam kamulyan (utawa Angels kita wis krungu ing dhuwur) kanggo soprano utawa tenor recorder duo

Kategori:

Description

Duo instrumental sing cukup prasaja, kanthi variasi, adhedhasar lagu tradisional Prancis "Iris" ("Les anges dans nos campagnes").
Iki sabanjuré digunakake kanggo macem-macem carols Inggris kalebu "Angels saka alam kamulyan",
"Para pangon ing pategalan tetep" lan "Angels wis krungu ing dhuwur".

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditinjau "Variasi ing Angels saka alam kamulyan (utawa Angels kita wis krungu ing dhuwur) kanggo soprano utawa tenor recorder duo"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.