Kita mlayu menyang Sion kanggo kuartet saxophone

Description

Iki salah siji saka koleksi lagu Injil 7 saka almarhum 18th, 19th lan awal 20th Century,
ing versi asli, kaya sing disusun kanggo instrumental kuartet.
Aransemen beda-beda saka asli lagu kanggo tujuan instrumental ing:
sawetara cathetan sing ana ing instrumen ngisor iki digabung dadi siji cathetan dawa
maneka warna cathetan sing diputer utawa digawe dadi staccatos
lan
fermatas (pause) diwiwiti minangka cathetan lan bar,
ngendi iku ndadekake rasa musik kanggo nggawe.

Aturan iki uga kasedhiya
minangka bundelan saka 7 (7 Songs of Glory) kanggo $ 25
lan uga kapisah, ing $ 4.00 saben:
Lagu Glory (CH Gabriel)
I Need The Every Hour (Robert Lowry)
Count Blessings (EO Excell)
Aku Kaya (W Bradbury)
O kanggo seribu ilat kanggo melu (Charles Wesley) (Hymn tune dikenal minangka Lyngham)
Ngomongake crita lawas lawas (WH Doane)
Dipercaya lan nuruti (DB Towner)

Ing saben kasus pdfs ngandhut skor lan bagean lan sampel swara minangka pratinjau elektronik.
Aku uga wis nggawe versi lengkap, kanthi variasi dhewe, nanging versi prasaja iki yaiku transkripsi asli.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditinjau "Kita Maring menyang Sion kanggo kuartet saxophone"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.