Apa yen aku ora tau nyepetake (John Dowland) kanggo suling lan gitar

Description

Aransemen instrumental lagu John Dowland

Apa yen aku ora tau cepet?
Apa aku bisa ngetrapake keputusane,
Lan isih ing feed kasusah
Sing ora bisa ndandani kerugian?

Utawa aku bakal ngganti katresnanku?
Kanggo aku golek pow'r kanggo mangkat,
Lan ing angger-angger aku mbuktekaken
Aku bisa ngesah atiku.

Nanging yen dheweke bakal melasi kepinginanku
lan tresnaku,
Banjur bakal dheweke urip
sandi bungah sayang.
Ayo, teka, teka,
nalika aku duwe ati
kanggo kepéngin kowé,
Ayo, teka, teka,
amarga aku arep
tresna utawa ngujo sampeyan.

Aku wis tau ngimpi,
Nanging aku ora tau ngrasa manis,
Nanging kesel banget karo ngganggu,
Salam saka aku kabeh.

Sakdurunge aku ninggalake pangarep-arepku
Minangka wretch dening nasib forlorn,
Nanging Cinta nduweni tujuan siji,
Lan ilang, isih bakal bali.

Dheweke sing tau tresna
kanthi kepinginan bener
ora bisa mangkat,
Kanggo Cupid punika
ratu ing bumi.
Ayo, teka, teka,
nalika aku duwe ati
kanggo kepéngin kowé,
Ayo, teka, teka,
amarga aku arep
tresna utawa ngujo sampeyan.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan kanggo nliti "Apa yen aku ora tau nyepetake (John Dowland) kanggo suling lan gitar"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.